joi, 1 ianuarie 2009

Revelion 2009...


Interesant!

Intalnire cu cativa prieteni la ora 18:00 la unul dintre ei acasa. Delectare cu bucate alese, alcool din belsug, muzica de toate genurile. Ocupandu-ma de lucrul la care ma pricep cel mai bine, muzica, am reusit sa trec prin toate perioadele si sa multumesc pe toata lumea: un titirez muzical acompaniat de genuri diverse ca jungle, house, trance, rock, muzica anilor 90 la greu..... frumos!
Ora 23:30 - ne indreptam catre Piata Revolutiei, acolo unde o amica isi desfasura job-ul pe scena mare, ea fiind o dansatoare priceputa. Dansam, radem si privim la oamenii din jurul nostru.
Ora 00:00! La multi ani 2009 - Focuri de artificii, oameni exaltati de bucuria trecerii in noul an, o atmosfera foarte placuta realizata de cei de la Voltaj - Bravo Calin! Esti un adevarat profesionist!
Focul de artificii inceteaza iar noi ne indreptam spre cortul mare al "Vedetelor". Ciocnim 1-2 cupe de sampanie si, acompaniati de piesele Loredanei, incingem o hora plina de pasiunea tipic romaneasca. Privirile incetosate de frigul de afara si euforia din stomac isi spun cuvantul.
01:00 - Ne indreptam din nou spre casa unde incingem o serie luuuungaaa de shoturi de Tequila. Buna idee! Dansul capata cote inalte reusind astfel sa ne ridicam nivelul de adrenalina la un punct la care statul in casa nu mai era suficient.
02:30 - Incercand sa comunicam cu un prieten care se afla la o alta locatie, aflam ca acolo e o distractie nebuna. Ne hotaram brusc sa schimbam decorul si sa purcedem la cote noi de distractie. Destinatia-White Horse. Ajunsi aici, lasam hainele intr-un cuier prafuit si mult prea neincapator si ne punem pe dans! O mica problema: ei nu aveau DJ, desi oamenii care erau acolo prezenti platisera bani buni pentru a petrece seara de Revelion. Asa ca, muzica a depins de CD-uri, care odata la juma de ora erau schimbate de barman. Rezultatul: 90% House bazat strict pe beat-uri, house necomercial, nemuzical. Totusi, euforia alimentata de frigul de afara, whiskey, tequila si cognac-ul cre curgeau ca valurile inspumate ale marii pe gatlejurile noastre etern uscate reuseste sa ne dea aripile necesare pentru a ne lua zborul in lumea fascinanta a ritmurilor si miscarilor elastice.
Ora 05:30 - Ne hotaram sa chemam taxi-uri.
Ora 06:00 - INCA nu gasim nici un taxi disponibil.
06:15 - Purcedem din Piata Dorobanti cu destinatia Hotel Intercontinetal, in ideea de a ne deplasa cu propriile membre inferioare. Ajunsi la Caragiale, constatam ca autobuzele merg. Experienta de mult uitata!! Ne hotaram sa urcam intr-unul si asa si facem. 3-4 statii si ajungem la destinatie.
06:30 - Stau pe canapea si ma gandesc, in timp ce toti ceilalti dorm, de ce, fiind aglomerat de atata distractie, totusi am impresia ca ceva lipseste...sau.. CINEVA...
07:00 - Noapte buna! A mai trecut un Revelion reusit.
La anul ... sper sa FII alaturi de mine...
La multi ani!!!

Un comentariu:

Anonim spunea...

se pare ca pana la urma ai gasit varianta potrivita pentru noapte de revelion :) hip hip hurreeeeey :P ma bucur ca ti-a placut and let's hope that in the end you'll find that something or someone that was missing :*