miercuri, 21 ianuarie 2009

Ganduri muzicale 2 - Backstreet Boys - The perfect fan

Ganduri asternute pe piesa: Backstreet Boys - The perfect fan

Ce frumoasa esti! Si ce mult ma iubesti! Esti tot ceea ce isi poate dori cineva mai mult pe planeta asta! M-ai invatat tabla inmultirii, sa citesc, sa am maniere, sa stiu sa dau inapoi cand primesc ceva, sa nu mint, sa ma port frumos cu cei din jurul meu, sa ma port cu fetele/femeile, sa le respect si sa le acord atentia necesara. Ai fost mereu alaturi de mine atunci cand am avut nevoie. Frumoasa, inteligenta, integra, devotata pentru familie, un zambet etern, caracteristici care iti intregesc caracterul. Un adevarat model pentru mine, un punct de referinta in viata, tot ceea ce poate fi considerat un punct de sprijin!
Atatea momente frumoase, atatea amintiri pline de sentiment! Tot ceea ce ma defineste ca si calitati iti apartine in totalitate! Fara tine nu as fi nimic! O bijuterie la care toti tind sa ajunga dar foarte putini au sansa sa o capete. Mama mea, prietena mea cea mai buna, izvor nesecat de sfaturi utile si pareri sincere despre viata. Un om ce a reusit sa razbata toate greutatile din viata si care a reusit sa ajunga sa fie respectat de toti cei din jur. O sfanta! O emotie ma patrunde si cu greu reusesc sa apas tastele. Este prima oara cand scriu despre asa ceva si, de asemenea, prima oara in viata mea cand discut (monologhez) despre cel mai sensibil subiect din viata mea.
Adio, bunica mea!! Nimic nu te va egala in sufletul meu si stiu ca, la un moment dat, vom fi din nou impreuna! Fie ca ingerii imparatiei ceresti sa iti aline lipsa mea, caci stiu ce am insemnat pentru tine si ca am fost in centrul vietii tale si pe primul loc in fiecare clipa a ta. Iti multumesc pentru tot ce ai facut pentru mine si mereu vei avea cel mai de pret loc in mintea si sufletul meu: ai fost si vei ramane mereu mama mea!
Plang si totusi.... aceste lacrimi nu reprezinta decat o bucurie la gandul amintirilor ce le-am avut impreuna si pe care le voi impartasi mereu! Te iubesc!!!

Dumnezeu sa te odihneasca, inger sfant!!