joi, 23 aprilie 2009

Descoperire şoc: Disney îşi reciclează scenele din filmele de animaţie!!


Dadeam niste search-uri astazi pe net si am ajuns la stirea urmatoare:

http://www.cinemagia.ro/stiri/descoperire-soc-disney-isi-recic%20%20leaza-scenele-din-filmele-de-animatie-12075/

Am o gramada de lucruri de spus la adresa acestei stiri, dar voi incerca sa ma abtin deoarece nu cred ca are rost sa ma ambalez fara rost. Sunt cel mai mare fan Disney si consider ca NIMIC nu va putea vreodata sa imi strice imaginea acestei companii, acestei lumi de vis, acestu taram unic in care atat copiii cat si adultii se regasesc de fiecare data. O companie creata de cel mai mare geniu care a existat vreodata: Walt Disney! Va recomand cu caldura sa cautati pe net povestea vietii lui si veti reusi sa desoperiti un om minunat, un talent nemaintalnit, un mare luptator pentru tot ceea ce inseamna sa fii copil.
Nu ma deranjeaza detaliile prezentate in aceasta stire, dintr-un singur motiv: Disney a creat cele mai geniale desene animate si nimic nu va putea produce aceleasi emotii vreodata in sufletele oamenilor!
Traiasca Disney si sa dea Dumnezeu ca aceste valori sa nu se piarda niciodata!
Pacat totusi ca, odata cu moartea creatorului sau, au aparut si speculatiile de marketing, si astfel se merge spre directia "inovarii", "noutatii" si a disparitiei desenelor animate clasice.
Rusine celor care distrug adevaratele desene animate, pentru care fanii nu vor muri niciodata!!
Disney, iti multumesc din suflet ca existi, ca am crescut cu tine, ca mi-ai trasat linii importante in viata, ca m-ai educat si ceea ce iti promit e ca mereu voi promova imaginea ta de inceput iar copiii mei cu siguranta vor avea o pata din educatie bazata pe invataturile tale!