luni, 8 decembrie 2008

Din sectiunea... politica ca la noi, la nimeni...

Enjoy!!

Astept comentarii si de partea cui sunteti!

Chiar sunt curios!

:)

http://www.youtube.com/watch?v=5jyxdaDDfac

3 comentarii:

Anonim spunea...

Nu andrei asta nu e politica..e circ.. si cel mai tris e ca lumea se uita la ei si multi inca au incredere ca poate va fi bine, dar nu va fi, pana nu scapam de toti securistii si de toti taranii care ne conduc , tara va merge la fel de "bine".
sa te pretezi sa faci astfel de gesturi..putem spune ca e umilitor. Nu as face asta in veci nici in privat..dar cand stii ca esti in direct la tv. probabil ca ei in privat se injura ca la usa cortului dc la tv isi permit sa arunce cu apa unul pe celalalt.
sunt oamneii penibili de la noi...
unde e acea cultura cum ca persoanele care conduc trebuie sa fie cizelate,bine crescute, rafinate in ceea ce zic si fac?
imi e sila de toti parvenitii care sunt in romania.

Anonim spunea...

nu am cum sa-ti spun de partea cui sunt pentru ca din pacate nu am de partea cui sa fiu... noi nu prea facem politica, facem mai mult circ sau facem pe desteptii fara sa stim despre ce vorbim, doar ca sa ne auzim spunand ceva.. sad but true :D

Anonim spunea...

Amadoi ati spus ca asta nu e politica...e circ. Politica e doar o mascarada ieftina. Asta e valabil pentru toate tarile...nu doar Romania. Nu stiu ce va mira atata. Majoritatea au rebeliunea asta absurda si nu merg la vot dar au pe urma tupeul sa se planga de conducere. Cata ipocrizie. Preferati sa lasati batranii comunisti si ungurii sa ne decida soarta. Merg bosorogii fara sa se uite o secunda la ce are de zis fiecare candidat si voteaza ca oile ceausiste. O fi conducerea falsa, dar ignoranta poporului e una perversa. Ne meritam soarta.