luni, 12 noiembrie 2007

Steaua - Nevoie de Big Bang sau de Apocalipsa?!

Fratilor, eu nu stiu ce sa ma mai fac cu voi! Am crescut cu aceasta echipa, si acum la maturitate imi provoaca cele mai mari dezamagiri. De un an de zile, Steaua nu a prestat nimic. Niste inconstienti, care se multumesc sa primeasca niste bani pentru NIMIC, ca la asta se rezuma practic ce fac ei pe teren. Doar ca sa mai pun putina sare pe rana... Meciul cu Arsenal, cele 2 cu Sevilla, cu Slavia, cu Pandurii, cu Urziceni, cu Universitatea Cluj.....dar cate si mai cate!!! Chiar nu va e rusine de ceea ce poate fi numit general drept FANI? Ati uitat ca existam si pentru noi echipa pentru care jucati reprezinta mai mult decat o simpla pasiune? PASIUNE...mai stiti ce inseamna cuvantul acesta?? Asta ar trebui sa aveti in cap cand intrati pe teren, pasiunea sportului si nu gandul ca orice ati face pe teren, voi oricum veti primi salariul.

O echipa plina de jucaotri blazati care se ingramadesc in propria lehamite de sine, acolo unde noi, cei ce ii sustinem nu mai contam. Chiar nu vede nimeni ca aici trebuie provocat un soc extrem de puternic?? Si aici nu ma refer la schimbarea antrenorului odata la cateva etape, asta fiind o strategie complet inconstienta. Aici trebuie remaniat lotul, trebuie schimbat mai mult de 3 sferturi din echipa. Incepand cu jucatori ca Iacob, Croitoru, Surdu si altii care nu au si nu au avut niciodata valoare si terminand cu nume ca Dica, Neaga, Radoi, Nesu, etc, jucatori expirati care s-au plafonat si mai mult nu mai pot da la aceasta echipa. Acesti jucatori trebuiesc vanduti cat mai repede!! Ca alfel, nici pe mocca nu ii mai dam!

Gigi Becali, un om care, intr-adevar, a avut rezultate remarcabile cu Steaua, s-a ingramadit si el in propria "self-satisfaction" si deja daca a avut rezultate, crede ca din cauza lui se intampla totul si orice ar face si zice el, e corect. Un patron nu ar trebui niciodata sa intervina peste antrenor. Daca nu e bun, schimba-l, dar nu te baga peste el. Nu ai dreptul atata timp cat nu ai nici o legatura cu sportul.

Dezamagirea ne-a cuprins pe toti in ultimul an, nu neaparat din lipsa rezultatelor ci mai ales din cauza atitudinii TUTUROR celor ce inseamna Steaua: Patron, Echipa de Management, Jucatorii!! Delasare totala, lipsa de atitudine, de pasiune in joc, tupeu dus la extrem, si cate si mai cate.

O remaniere severa a lotului este ceea ce nu s-a facut si merita incercat. Sunt sigur ca e singura solutie pentru a aduce rezultatele ce le stiam candva inapoi in Ghencea.

Inca ceva. Cu atitudinea de "nu cumpar decat jucatori romani", domnule Gigi Becali, NICIODATA nu veti avea performante extraordinare! Cati jucatori tehnici care sa dribleze la extrem s-a vazut in ultimii ani in Romania? De parca marile cluburi din lume, de proaste isi fac multi-nationale de jucatori. Ce conteaza ca sunt straini? Pe langa ca e discriminare, e si prostie! L-ai vandut pe Elton, unul din cei mai tehnici jucatori pe care i-a avut Steaua vreodata, numindu-l "circar". Poate si Ronaldinho si ceilalti ca el or fi cu totii increngaturi de "circari"...
Thereau, unul din cei mai buni, perseverenti si tehnici atacanti pe care i-a avut Steaua a fost nevoit sa plece de la echipa, fortat de imprejurari... de atitudinea unui patron care nu apreciaza valoarea ci doar slugile. Andrey, un portar de mare valoare, a venit in aceasta tara pentru a-si irosi talentul. Mai bine il lasau acolo si avea sanse mari sa ajunga la un club mare.

Dar NU! Noi , domnule Becali, il luam pe Surdu si altii ca el, rebuturi ale altor echipe, jucatori ieftini care nu mai sunt doriti de propriile echipe si care ajung la o echipa mare pentru a o face "mica" prin prestatiile lor.

RUSINE pentru ceea ce se intampla la ora actuala in Ghencea din toate punctele de vedere. Dezamagirea ne-a cuprins pe toti si ne-a facut sa plecam capul la jignirile "concurentei". Cum poti comenta ceva cand Steaua de 1 an de zile nu a facut NIMIC ??


RUSINE! RUSINE! RUSINE! Asteptam rezultate si schimbarea de atitudine sau...pur si simplu retrogradati!! Oricum, la cum jucati, nu meritati nici catusi de putin locul din campionat!

3 comentarii:

iNuTz spunea...

la blogul asta nu o sa am un comentariu lung ci unul cat se poate de succint!
prostul nu e prost destul daca nu e si fudul! se aplica atat in cazul faimosului razboinic al luminii cat si in cazul turmei de oi pe care o conduce si care mi-a provokt mari dezamagiri in ultima perioada... dar pana la urma e mai simplu sa faci...NIMIC si sa iei bani, e chiar foarte practic, insa de aici la a se ajunge la o atitudine ostila fata de antrenor si la toate discutiile care au fost.. mi se pare mai penibil decat megastarul.. unii vor sa faca pe desteptii din tribuna oficiala, altii din teren si uite asa se termina sezonul si steaua in nu foarte mult timp in ritmul asta cred k are sanse ce cresc vazand cu ochii de a pleca ushor ushor din seria A si daca nu pleaca ea ar trebui sa o scoata cineva ca asa nu se mai poate..
insa mai sper ca la un moment dat, poate acum ca au din nou un antrenor NOU [multe NOUtati in steaua asta] sa le am vina mintea la cap si sa-si aduca aminte ca au multi suporteri suparati din categoria celor trimisi acasa din italia la care ar trebui sa se gandeask...
Dumnezeu cu mila.. ca de steaua... nu mai am c sa zic

Bridge spunea...

yo ti-am bifat toti fotbalistii :-))) sorry

Anonim spunea...

Am tot respectul pt ce a facut Becali pt Steaua. Dar in ultima vreme s-a implicat personal in asta. A uitat ca Steaua e o afacere. In afaceri nu au ce cauta sentimentele si problemele personale. Il strica batranetea. Sa lase Steaua pt altcineva...dar cine? Si celelalte cluburi o duc la fel de prost...sau chiar mai prost.