duminică, 26 aprilie 2009

Weekend acidulat

Super weekend!!!

Vineri seara: repetitii cu noua trupa de la 7 pana pe la 10.
-ora 11: Incepe concertul: Nebunieeeee!!!!
-ora 03:30: ma hotarasc alaturi de Marius, prietenul meu cel mai bun sa ne indreptam catre o noua locatie pentru continuarea destindetii trupesti si sufletesti - distractia continua pana pe la 6 dimineata!!

Sambata:
-ora 09:00: dupa numai 2 ore de somn, primesc informatia de la Marius conform careia ar trebuie sa ma imbrac urgent si sa o luam din loc catre o partida de paintball.
-pana pe la 3 - paintball!! super tare!!! a fost a doua experienta pentru mine, prima fiind pe litoral, in Vama, acum vreo cativa ani. De aceasta data totusi, pe undeva prin Pipera, locatia era cu adevarat interesanta, obstacolele erau provocatoare, ce mai: totul a fost bestial!! Am jucat 2 echipe de cate 7 oameni. Concluzia: Toate meciurile au fost castigate de echipa mea! :D Casper Team wins! :D
- la iesirea din parcul tematic specific paintball-ului, dau ochii cu un spatiu alocat unei herghelii. opresc masina, si ma interesez despre ce e vorba. O gramada de fete foarte simpatice, dragute si cu bun simt, ma informeaza ca fac parte dintr-un ONG care s-a hotarat sa isi indrepte atentia catre caii maltratati sau ramasi fara stapan. Minunate si superbe animale!! Unul in mod special m-a impresionat, si astfel m-am hotarat, impreuna cu Marius, ca in fiecare saptamana, sa dam cate o tura pe acolo sa vedem in ce masura ii putem ajuta!
- urmeaza o tura la restaurant pentru umplerea bateriilor cu energie
- masa se termina si ce ma gandesc? hai la Giurgiu! nu fusesem niciodata si ne plictiseam. Asa ca zis si facut: na urcam in masina, si plecam spre Giurgiu! Ajungem acolo, dar observ un oras anost, plictisit, saracut , ce mai, cam uratel. O plimbare pe malul Dunarii, o privire la bulgari, care erau peste mal, si cand ma intorc la masina, aflu ca in centru era un concert dat cu ocazia Sf Gheorghe. Practic, ziua orasului. Ajunsi in fata scenei, observam o gramada fff mare de oameni ff colorati, care la auzul si vazul primei trupe invitate sa le "incante" auzul, Ladies, o trupa tipica romaneasca formata din 2 "domnisoare" blonde decoltate si foarte "stramtate", izbucnesc in euforie. Hotarasc ca e momentul sa plecam si ne indreptam spre Bucuresti.
-ora 23: ajuns acasa, ma schimb si primesc telefon, ca sunt invitat la o cantare intr-unul din cluburile unui prieten de-al meu. Ajung acolo si cantarea tine pana la 4 dimineata! Ragusit, obosit dar fericit hotarasc ca e momentul sa o iau spre casa, spre somn si odihna.
-ora 06:00: in cele din urma adorm.

Duminica:
-ora 09:00: ma trezesc dupa inca o noapte cu 3 ore de somn. O zi plina de shopping, intalniri cu cunostinte, mancare peste limite normalului (probabil din cauza vremii)

Acum este ora 20:00 si de-abia am intrat in casa! Fac un dus si ascult telefonul cum suna si mesajele cum zbarnaie cu invitatii de iesit prin diverse locatii. Hmmmm... oare, sa le dau curs?!

Aceste weekend m-am simtit ca si cum ar fi durat o saptamana!! Am invatat lucruri noi, am trait experiente super tari!

Urmeaza weekendul de 1 Mai: cum planurile timpurii s-au naruit, voi face, asa cum ma stie lumea, ceva fff spontan! Oare ce va fi???

Continuarea intr-un post urmator....

3 comentarii:

kpsunik spunea...

si chiar nimic nu ti-a placut la Gr?...pacat..pe unii i-a bucurat fff mult vizita ta!:d:d:d

Anonim spunea...

Ce te face sa crezi ca poti sa cunosti un oras dupa numai 2 ture, si o privire de ansamblu? aren't we a lil' bit shallow? ";;)" :|

Anonim spunea...

La fel ca de obicei, te grabesti sa pui etichete :D.